Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2019

Denizcilik Fakültesi personelimiz tarafından Çocuk Üniversitesi eğitimleri gerçekleştirilmiştir.

Üniversitemiz bünyesinde yakın zamanda faaliyete geçen, Üniversitemizin sahip olduğu teknik, akademik ve sosyal imkanları, bölgede bulunan okullarla paylaşmayı ve bölgede okumakta olan ortaokul öğrencilerinin gelişimine akademik katkı vermeyi hedefleyen Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin (BANÜ-ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ) düzenlemekte olduğu Yaz Okulu başarılı çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda Denizcilik Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Mustafa SARI, Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Ömür KIZILGÖL ve Araştırma Görevlileri Can TAŞ ile Yavuz Ali IŞIK tarafından katılımcı öğrencilere denizciliğin tanıtılması konulu eğitimler gerçekleştirilmiştir.