Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2023

Gösterim: 246

TMMOB GEMİ MÜHENDİSLERİ ODASI BURS DUYURUSU

TMMOB Gemi Mühendisleri Odası, BANDIRMA Onyedi Eylül Ünv. – Gemi İnşaatı ve Gemi Makinaları Mühendisliği bölümlerinde öğrenim gören, oda çalışmalarına (arşiv, bilgisayar, web sayfası, fuar, vs. etkinlikler) katkıda bulunabilecek toplam 2 öğrenciye aylık 1.500 TL burs verecektir. Bursun süresi, Ekim ayından başlamak üzere dokuz aydır.

 

         Bursiyerler, öncelikli olarak, özellikleri aşağıda belirtilen öğrenciler arasından seçilene verilir:

a) Ailesinin ve kendisinin malvarlığı ve gelir durumuna göre parasal desteğe gereksinmesi olan,

b) Alamadığı veya başarısız olduğu derslerin toplamı en çok üç olup genel ağırlıklı not ortalaması 4 üzerinden en az 2.00 olan,

         c) İkinci, üçüncü veya dördüncü sınıfta olan.

TMMOB GEMİ MÜHENDİSLERİ ODASI

 

         Burstan yararlanmak isteyenler, TMMOB GEMİ MÜHENDİSLERİ ODASI BURS BAŞVURU FORMU'nu eksiksiz doldurarak başvuru yapacaklardır.

 

Bursiyerliğe aday olmak için, yazı ekinde yer alan Burs Başvuru Formunun (GMO Burs Başvuru formu) başvuru yapacak öğrenciler tarafından eksiksiz doldurulması gerekmektedir.

Burs yönetmeliğine uygun olan adayların sınıfı, kayıtlı olduğu yarıyılı, öğrenimine ara verip vermediğini belirten taahhütnamesi, transkripti ve bir fotoğrafı ile birlikte 09.10.2023 tarihi saat 17.00’ a kadar bölümümüz Arş. Gör. Muhammed Umar BAYER’e teslim edilmesi gerekmektedir.

Belirtilen bursiyer sayısının üç katı adayı Oda Yönetim Kurulu bildirilecektir. Oda Yönetim Kurulu, bu adaylarla yaptığı görüşme sonunda asil ve yedek bursiyer listesini belirler ve listeleri okullara göndererek öğrencilere duyurur.