Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2020

Staj Yapacak Öğrencilerimizin Dikkatine;

Son sınıf öğrencileri Covid-19 pandemisi nedeniyle mezuniyet konusunda mağdur olmamaları için yapamadıkları zorunlu yaz stajı yerine verecekleri ödev ile ilgili olarak liman stajı yerine herhangi bir liman terminalindeki iş akış şemasını detaylı şekilde oluşturarak açıklayacakları, işletme stajı için de herhangi bir denizcilik işletmesindeki herhangi bir iş akış şemasını detaylı şekilde oluşturarak açıklayacaklar ve Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitisü Lisanüstü Tez Yazım Klavuzu’na uygun olarak yazıp alperkilic@bandirma.edu.tr e-posta adresine göndereceklerdir. Son taslim tarihi 29.07.2020 mesai saati sonudur.

Ara dönem öğrencileri yapamadıkları zorunlu yaz stajını Bölümümüz Staj Yönergesi’ne uygun olarak ara dönemde yapacaklardır.