Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2018

İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfı Duyurusu

Fakültemizde İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfı programı uygulanmaktadır. İsteyen öğrenciler 1 yıl süreli İngilizce eğitimi alabilirler. Bunun için öğrencilerin öncelikle fakültemiz dekanlığına kayıt yaparken hazırlık 11 Ağustos – 5 Eylül tarihleri arasında yazılı olarak bir dilekçe (EKTEDİR) ile başvurularını elden veya faks yolu ile yapmaları gerekir. Kontenjan dolduğunda başvuracak diğer öğrenciler yedek olarak kabul edilecektir. E-devlet üzerinden işaretleme yapmak yeterli değildir. Mutlaka dilekçe yazılmalıdır.

7 Eylül 2017 tarihinde  saat 10:00‘da Seviye Tespit Sınavı yapılacaktır. İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfına devam etmek için başvuran tüm öğrenciler bu sınava katılacakladır. Bu sınavın amacı; aynı veya benzer seviyede olan öğrencileri bir şubeye yerleştirmek ve öğrencilerin hangi seviyeden öğrenime başlayacaklarını tespit etmektir.