Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2019

Denizcilik Topluluğumuz Tarafından “Denizcilik İşletmeleri Yönetimi” Konulu Söyleşi Düzenlendi

Denizcilik Topluluğumuz tarafından “Denizcilik İşletmeleri Yönetimi” konulu söyleşi düzenlendi. Denizcilik Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Alper Kılıç’ın açılış konuşmasını yaptığı söyleşiye Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. A. Güldem Cerit konuşmacı olarak katıldı. Söyleşide denizcilik İşletmeleri yönetimi bölümünün önemi, Bandırma’nın potansiyel yükleri, teknolojinin denizcilikteki önemi ve gelişimi konularından bahsedildi. Söyleşide ayrıca offshore sektörü ve deniz turizminin önemi hakkında bilgiler paylaşıldı.

Öğrencilerin ilgi ile takip ettiği söyleşi konuşmacıya verilen teşekkür plaketi ile sona erdi.