Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2024

BÖLÜM STAJLARIYLA İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

ÖNEMLİ DUYURU

Denizcilik İşletmeleri Yönetimi Bölümü Staj Komisyonu, staj başvuru teslim tarihini çeşitli mazeretler nedeniyle kaçıran öğrencilerin mağduriyetlerini gidermek amacıyla, öğrencilerin mazeretlerini kanıtlayarak başvuru yapabilmeleri için yeni bir başvuru takvimi belirlemiştir. Buna göre öğrenciler;

DEF_F_034 no’lu başvuru formu, müstehaklık belgesi, kimlik fotokopisi ve mazeretlerini kanıtlayıcı belgeler ile Bölüm Staj Komisyonuna 27.06.2024 tarihinde başvurabilecektir. Bu tarih öncesinde yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Mazeret kapsamında yalnızca, “Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Öğrenci Mazeretlerinde Haklı ve Geçerli Nedenler Yönergesi”nde yer alan ilgili maddeler ile kurumsal şirketlerin kendi iç süreçlerinden kaynaklı onay tarihi ile ilgili aksamalar yaşayan öğrencilerin talepleri dikkate alınacaktır.

Denizcilik İşletmeleri Yönetimi Bölümü

Staj Komisyonu