Bilgisayar Destekli Tasarım ve Bilgisayar Destekli Teknik Resim derslerini alan öğrencilerin dikkatine!

Güz döneminde verilen GIM2123-Bilgisayar Destekli Tasarım dersi ile GMI1111-Bilgisayar Destekli Teknik Resim derslerinin vize tekrar sınavına ait bilgiler aşağıda belirti

Ders Programı Değişikliği

GIM3225 Gemi Elektriği ve Elektroteknik dersi aynı gün ve saatte G308 numaralı derslikte işlenecektir. Yeni ders programına ulaşmak için tıklayınız.

Gemi Geometrisi dersi alan öğrencilerin dikkatine

Öğrenci - Gemi listeisne ekli dosyadan ulaşabilirsiniz.

Bilgisayar Destekli Tasarım dersi hakkında önemli duyuru

GIM2123 Bilgisayar Destekli Tasarım dersinin arasınavına (vize) yapılan itiraz neticesinde, ilgili dersin arasınavının tekrar edilmesine karar verilmiştir. Sınavın tarih ve saati i

XIII. Ulusal Gemi ve Yat Tasarımı Yarışması

Gemi, Yat ve Hizmetleri İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenen "Balıkçı Gemisi" temalı gemi tasarımı yarışmasına ilişkin bilgilendirme afişisi ekt

Matematik II dersi alan öğrencilerin dikkatine

Matematik II dersi ANFİ 4'e alınmıştır. Güncel ders programına ulaşmak için tıklayınız.

Haftalık Ders Programı

2023 - 2024 Bahar Yarıyılı Haftalık Ders Programı yayınlanmıştır. Programa ulaşmak için tıklayınız.

Bitirme Projesi Alanların Dikkatine

Bitirme projesi sunum tarih ve saat bilgileri belirlenmiştir. Linke tıklayınız.

2023-2024 Güz Yarıyılı Final Programı

2023-2024 Güz Yarıyılı Final Programına ulaşmak için tıklayınız.