Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2023

TÜBİTAK 2209-A ve 2209-B ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ DESTEKLEME PROGRAMI 2022 YILI 2.DÖNEM ÇAĞRISI DESTEK HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ

Bölüm öğrencilerimizin öğretim üyelerimizin danışmanlığı ile başvurmuş oldukları projeleri TÜBİTAK tarafınca desteklenmeye uygun görülmüştür. Buna göre:

"Gemi Kökenli Kirliliğin İncelenmesi Ve Yeni Temizleme Yöntemlerinin Geliştirilmesi" başlıklı projemiz TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2022 Yılı 2.Dönem Çağrısı Destek Hakkını kazanırken,

"Sualtı Tarama Faaliyetlerinde Kullanılan Jetting Sistemlerin Farklı Derinliklerde Performansının Geliştirilmesi" ve "Denizcilik Sektöründe Enerji Verimliliği Uygulamaları İçin Yazılım Üretme" başlıklı projelerimiz TÜBİTAK  2209-B - Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Destek Hakkını kazanmışlardır.

Projede görev alan öğrencilerimizi ve danışman öğretim üyelerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

TÜBİTAK 2209-A Kazananlar Listesi

TÜBİTAK 2209-B Kazananlar Listesi