Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2023

Gösterim: 104

GMO ÖĞRENCİ KOMİSYON TOPLANTISI HAKKINDA

Değerli öğrencler,

TMMOB Gemi Mühendisleri Odası Öğrenci Komisyonunun 2023 – 2024 Eğitim – Öğretim  döneminin ilk toplantısı 21.10.2023 tarihinde İstanbul/Tuzla’da düzenlenecektir.

Öğrenci Komisyonu Üyeleri tarafından düzenlenecek toplantının gündemi aşağıda belirtilmektedir.

 

2023 - 2024 Eğitim – Öğretim Dönemi İçin;

·         Öğrenci Komisyonu Başkanlığı'nın Devir Teslimi

·         Öğretim Dönemi Öğrenci Komisyonu Okul Temsilcilerinin Belirlenmesi

·         Öğrenci Komisyonu tarafından düzenlenecek veya planlanan etkinliklerin / organizasyonların / seminerlerin belirlenmesi ve yol haritası çıkartılması

·         Öğrenci Komisyonunun, odadan beklenti ve taleplerinin belirlenmesi

 

İstanbul dışında bulunan üniversitelerin temsilcileri (Bursa Teknik Üniv., Bandırma Onyedi Eylül Üniv., Karadeniz Teknik Üniv., İzmir Katip Çelebi Üniv.) bir önceki dönem üniversite temsilciliğini üstlenmiş öğrencinin tavsiyesi ve Öğrenci Komisyonundan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesinin onayı ile belirlenecektir. İstanbul’da bulunan üniversitelerin temsilcileri ise (İstanbul Teknik Üniv., Yıldız Teknik Üniv., Piri Reis Üniv.) birden fazla aday olması durumunda seçim ile belirlenecektir. Her üniversite, kendi üniversite temsilcisini belirlemek amacıyla oy kullanacaktır.

 

Oy kullanacak olan öğrencilerin TMMOB Gemi Mühendisleri Odası Öğrenci Komisyonu üyesi olma zorunluluğu bulunmaktadır. Üniversite temsilcisi olmayı düşünen öğrencilerin hazırlık sınıfında bulunmamaları gerekmektedir. Konu toplantıya katılım sağlayacak Öğrenci Komisyonu üye sayısına göre toplantının yeri ve saati belirlenecek olup, duyurusu Öğrenci Komisyonu ve GMO Merkezi sosyal medya hesaplarında duyurulacaktır.