Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2024

Türk Loydu Burs Duyurusu

2023/2024 Eğitim Öğretim yılında Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği Bölümümüz lisans programı öğrencileri için 2 (iki) adet kontenjan ayrılmış durumdadır. 2023/2024 Eğitim Öğretim yılı için lisans programlarında öğrenim gören öğrenciler için belirlenmiş burs tutarı: 2500 (ikibinbeşyüz) TL/ay olup, Eğitim öğretim yılı içinde Ekim-Haziran ayları arasında 9 ay süre ile karşılıksız olarak verilmektedir.

Bursiyer adaylarıyla ilgili olarak “Burslara ilişkin şartlar ve adaylarda aranan nitelikler” EK-I de belirtilmiştir. Bu nitelikleri taşıyan ve lisans düzeyinde öğrenim gören bursiyer adayları için EK-I de belirtilen burs başvuru belgelerinin ve eksiksiz olarak dolduracakları EK-II ‘deki Burs İstek Formu, KVKK Aydınlatma Metni ve KVKK Açık Rıza Beyanını birlikte en geç 11.01.2024 tarihi Perşembe günü saat 12:00’a kadar Bölüm Başkanlığımıza teslim etmeleri gerekmektedir.

EK-I: Burslara ilişkin şartlar, adaylarda aranan nitelikler ve burs başvuru belgeleri hakkında bilgiler

EK-II: Burs İstek Formu, KVKK Aydınlatma Metni ve KVKK Açık Rıza Beyanı