Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2022

"Akademik Personel Maaş İşlemleri" Hizmet İçi Eğitimi Düzenlendi

Üniversitemiz ile Bartın Üniversitesi arasında imzalanan Hizmet İçi Eğitim Faaliyetlerinde İş Birliği Protokolü kapsamında Bartın Üniversitesi ve Ege Üniversitesi koordinasyonuyla 01 Nisan 2022 tarihinde saat 14:00'da Ege Üniversitesinden Şube Müdürü Zarife ERDOĞAN’ın sunumuyla "Akademik Personel Maaş İşlemleri" konusunda uzaktan eğitim yöntemiyle online olarak hizmet içi eğitim düzenlenmiştir.

Akademik personellerin maaş hesaplamalarına ilişkin mevzuat hükümleri, maaşı etkileyen unsurlar ve dikkat edilmesi gereken noktalar üzerinde açıklamalar yapılmış, örneklendirmelerle eğitimin verimliliği desteklenmiştir.

Soru cevap şeklinde çözümsel yaklaşımlarla eğitim devam etmiş ve Şube Müdürü Zarife ERDOĞAN katılımcılara teşekkür ederek eğitimi sonlandırmıştır.