Denizcilik Fakültesi personeli uzaktan toplantı gerçekleştirdi.

Akademik ve idari personelimiz 22.05.2020 tarihinde online bir toplantı gerçekleştirmiştir.  2019-2020 Güz Dönemi akademik takvimine gö

Fakültemizde Devir Teslim

Fakültemiz Dekan Yardımcıları Doç.Dr. Alper KILIÇ ve Dr.Öğr.Üyesi Ömür KIZILGÖL Devir Teslim İle yerini Dr.Öğr.Üyesi Leve

İstanbul Üniversitesi'nden Fakültemize nezaket ziyareti

İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Haluk Alkan ve Genel Sekreter Metin Küçük, üniversitemize n

"Denizden Karaya Bilim Projesi" açılış törenine Dekanımız Prof. Dr. Mustafa SARI ve Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Alper Kılıç katılım gösterdiler.

Denizcilik Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Mustafa Sarı ve Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Alper Kılıç 02-08 Eylül 2019 tarihleri arasında Bandırma Bilim ve Sanat

Denizcilik İşletmeleri Yönetimi bölümümüz kendi alanında en çok tercih edilen bölüm oldu.

Yükseköğretim Kurumu Meslek Atlası istatistiklerine göre, 2018 yılında gerçekleştirilen "Yükseköğretim Kurumları Sınavı" sonucunda Denizci

Fakülte Yönetim Kurulumuz Rektörümüz sayın Süleyman ÖZDEMİR'in katılımı ile 20.03.2019 tarihinde toplandı.

Yazar Murat Menteş ve Yapımcı-Yönetmen Taner Elhan Fakültemiz Dekan V. Prof. Dr. Mustafa SARI'yı  ziyaret etti.

Yazar Murat Menteş ve Yapımcı-Yönetmen Taner Elhan Fakültemiz Dekan V. Prof. Dr. Mustafa SARI'yı ziyaret etti.

Yazar Murat Menteş ve Yapımcı-Yönetmen Taner Elhan Fakültemiz Dekan V. Prof. Dr. Mustafa SARI'yı  ziyaret etti.

Rektörümüzün LYS'ye Girecek Adaylar İçin Başarı Mesajı

10-11 ve 17-18 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Lisans Yerleştirme Sınavı’na girecek olan tüm adaylara başarılar diliyorum. Uzun ve zorlu bir ç