Fakültemiz öğrencilerinin kurduğu iç Denetim Topluluğu ,22-23 Ekim 2018 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenen 22. Uluslararası Türkiye İç Denetim Kongresine katıldılar.

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi 30.yılı kuruluş yıl dönümü kutlamaları için İzmir'deydik.

İç Denetim Topluluğu üyesi öğtencilerimiz TİDE tarafından İstanbul'da düzenlenen Akademik İlişkiler Gözden Geçirme Toplantısı'na katıldılar

Fakültemiz öğrencilerinin üyesi oldukları İç Denetim Topluluğu yeni dönem faaliyetlerine başladı

FAKÜLTEMİZ DEKANI PROF DR MUSTAFA SARI'NIN ÇOCUKLAR İÇİN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU "İNCİLER YOLA ÇIKIYOR" ADLI KİTAP YAYIMLANDI.

Fakültemiz  Dekanı Prof. Dr. Mustafa SARI'ın çocuklar için hazırlamış olduğu "İnciler Yola Çıkıyor" adlı kitabı yayımlandı.

FAKULTEMİZ DEKAN VEKİLİ PROF DR MUSTAFA SARI'NIN VAZGEÇME ADLI KİTABI YAYIMLANDI.

Fakültemiz  Dekanı Prof. Dr. Mustafa SARI'ın "Vazgeçme"adlı kitabı yayımlandı.

KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ İLE İLGİLİ HABER

Fakültemiz Dünya Denizcilik Örgütü'ne (IMO) akreditasyon sürecinde TS EN ISO 9001:2015 Kali̇te Yöneti̇m Belgesine sahip olmuştur.

Akademik Teşvik Sıralamaları Açıklandı

Türkiye’deki devlet üniversiteleri ve bu üniversitelere bağlı fakültelerin akademik teşvik performanslarına göre yapılan değerlendirmelerde Fakü

Fakültemiz Fakülte Sekreteri Aydın GÜNGÖR'ün Veda Yemeği Yapıldı

Fakülte Sekreterimiz Aydın GÜNGÖR'ün Kurumumuzdan ayrılması nedeniyle veda yemeği gerçekleştirildi.