İstanbul Üniversitesi'nden Fakültemize nezaket ziyareti

İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Haluk Alkan ve Genel Sekreter Metin Küçük, üniversitemize n

"Denizden Karaya Bilim Projesi" açılış törenine Dekanımız Prof. Dr. Mustafa SARI ve Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Alper Kılıç katılım gösterdiler.

Denizcilik Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Mustafa Sarı ve Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Alper Kılıç 02-08 Eylül 2019 tarihleri arasında Bandırma Bilim ve Sanat

Denizcilik İşletmeleri Yönetimi bölümümüz kendi alanında en çok tercih edilen bölüm oldu.

Yükseköğretim Kurumu Meslek Atlası istatistiklerine göre, 2018 yılında gerçekleştirilen "Yükseköğretim Kurumları Sınavı" sonucunda Denizci

Denizcilik Fakültesi personelimiz tarafından Çocuk Üniversitesi eğitimleri gerçekleştirilmiştir.

Üniversitemiz bünyesinde yakın zamanda faaliyete geçen, Üniversitemizin sahip olduğu teknik, akademik ve sosyal imkanları, bölgede bulunan okullarla payl

Denizcilik Fakültesi Dekanımız ve Dekan Yardımcımız Poyraz isimli teknemizin deniz seyir denemesini gerçekleştirmiştir.

Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Mustafa SARI ve Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Alper KILIÇ, "Poyraz" isimli teknemizin deniz seyir denemesini gerçe

Kalite Koordinatörlüğü ekibimiz Dış Denetim öncesi çalışmalarına devam ediyor.

Fakültemiz'de 2.Deniz Sektör Çalıştayı Paydaşlarımızın Katkılarıyla Başarılı Bir Şekilde Gerçekleştirilmiştir.

Fakülte Yönetim Kurulumuz Rektörümüz sayın Süleyman ÖZDEMİR'in katılımı ile 20.03.2019 tarihinde toplandı.