Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2022

Gösterim: 927

BANÜ Tekne Topluluğu tarafından “Panormos Kariyer Günleri” Düzenledi

20-21 Aralık tarihlerinde Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu'nda düzenlenen iki gün boyunca toplamda yedi oturum süren 1.Panormos Kariyer Günleri etkinliğinde birbirinden değerli isimler konuşmacı olarak yer aldı.

 

Bandırma Onyedi Eylül Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sarı’nın açılış konuşmasıyla başlayan etkinliğin ilk gününde Sektör Tanıtımı oturumunda Türkiye Gemi İnşa Sanayiciler Birliği’nden Cumhur Kuter ve Melisa Yılmaz; Yeni İnşada Yönetim Organizasyonu ve Genç Mühendislerin Bildirisi oturumunda Cemre Tersanesi’nden Mert Safa Akdoğan ve Mehmet Günebir; Bakım Onarımda Yönetim Organizasyonu ve Genç Mühendislerin Görevleri Bildirisi oturumunda Beşiktaş Tersanesi’nden Ali Şenyüz ve Latif Güngör; Tersanelerde İSG Mevzuatı Uygulamaları Bildirisi oturumunda Yalova Altınova Tersane Girişimcileri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nden Ayhan Kayatürk konuşmacı olarak yer aldı.

 

Etkinliğin ikinci gününde ise İnsan Kaynakları Söyleşisi oturumunda Cemre Tersanesi’nden İsa Satıcı ve aynı oturumun soru-cevap bölümünde Sefine Tersanesi’nden Elif Ecem Aşık; Dizayn Ofisinde Mühendislik ve Diğer Çalışma Alanları Bildirisi oturumunda SU Ship Design’den Hüseyin Sarıbaş ve Murat Can; Tersanelerde Çevre Mevzuatı Uygulamaları Bildirisi oturumunda Cemre Tersanesi’nden Özhan Fitoz konuşmacı olarak yer aldı. Doç. Dr. Levent Bilgili’nin etkinlik sonu teşekkür konuşmasıyla 1. Panormos Kariyer Günleri tamamlandı.